Pret produs: 2800 ron
Pret redus: 1800 ron

COD produs 7352-2

Descriere produs:

Detaliu costum model 7352.
*International delivery

Designerii Narman doresc sa evidentieze in sezonul nuntilor 2014 personalitatea puternică a bărbatului cosmopolit şi curajul său de a o afişa. Narman va prezinta un costum negru de ceremonie cu vesta,lavaliera din brocart si bijuterie din rodiu suflat cu argint filigranat, colecţie ce balansează între semnele clare ale rigurozităţii clasice şi afirmarea excentricităţii personale.

Mirele Narman este elegant, încrezător şi cosmopolit, este un bărbat sofisticat, cu o mai mare atenţie asupra aspectului său fizic, asupra detaliilor şi a accesoriilor.

Linia costumelor şi a cămăşilor este cambrată, suplă, tinerească, foarte apropiată de corp, desenând frumos torsul - foarte modernă, dar în acelaşi timp lejeră la purtare datorita tesaturilor din lana si matase.

Ca noutate pentru acest sezon, vă propunem o nouă abordare a accesoriilor: începând cu lavaliera punctata printr-o bijuterie chic si negrul sofisticat al tesaturii din brocart.

Vesta este accesoriul ce se menţine în tendinţe.

În mare vogă sunt în acest sezon ţesăturile brocart, bob de orez in culori clasice sau mai indraznete cu modele florale stilizate sau geometrice extrem de fine.

Modernitatea colecţiei de ceremonie vine din rafinamentul de a potrivi detaliile, având un puternic impact atât din punct de vedere estetic, cât şi prin prisma unicităţii.

Culorile alternează de la nuanţe deschise de bleumarin, crem, gri sau argintiu, până la clasicul negru.

Un costum realizat pe o paleta coloristică închisă innobilata de rafinamentul brocartului.

Chicul avangardist face parte integrantă din propria personalitate. Cu toate acestea, nu este o condiţie sine qua non a existenţei sale.

Pentru a fi modern, e nevoie de puţină originalitate. Costumul este obligatoriu, iar accesoriile sunt cele care conferă stilul original.

Chiar şi un singur accesoriu va fi de ajuns pentru a asigura unicitatea.

Masuri disponibile:

pe comanda, 5 zile lucratoare