Bine ati venit pe NARMAN UOMO !


logo
ENG   |   RO   |   ESP      AUTENTIFICARE    CONTUL MEU
COSprogram

Contact


Telefon - 0784 112 236


0765 338 031


E-mail - narmanstore@gmail.com


Narman-Calea Victoriei


0765 338 031 | 0784 112 236


Please wait... loading
Please wait... loading

Despre noi

NARMAN-CERIMONIA UOMO este un concept de vanzare vestimentatie de lux , online.

Magazinul online Narman creat sub sloganul "Dress to impress" vine in intampinarea clientilor sai cu o gama larga si diversificata de articole vestimentare menite sa impresioneze atat prin aspectul estetic, cat si prin calitate.

Produsele noastre sunt special concepute pentru a fi purtate la ocazii speciale, cum ar fi: cununie religioasa sau civila, petreceri de inalta clasa sau alte asemenea evenimente importante din viata voastra. Asadar, dintre acestea suntem bucurosi sa enumeram urmatoarele: costume barbati: mire, nas, camasi barbati, smoking-uri barbati, sacouri, rochii de mireasa etc. Chiar si adolescentii au posibilitatea de a purta articole vestimentare unice si deosebite- costume, camasi, pulovere etc.-, avand ocazia de a fi remarcati imediat. Bineinteles, nici accesoriile nu lipsesc din cadrul magazinului nostru online, cum ar fi: curele, butoni, bijuterii etc.

Pentru a descoperi gama completa de produse, va invitam pe pagina noastra de internet narman.ro, de unde puteti lansa si comenzile intr-un mod rapid si facil.

Va promitem calitate desavarsita si preturi avantajoase!

Narman-Boutique este strict specializat pe costume si rochii pentru evenimente speciale.pantofi de mire/pantofi de ginere, camasi guler papillon si accesoriile corespunzatoare.

    Conceptul Narman este :" IMBRACAM MIRELE DIN CAP, PANA'N PICIOARE"

Costumele vin asortate deja cu camasa si vesta - lavaliera sau brau si papion in pas cu cele mai noi tendinte ale modei italienesti.

Produsele Narman vor fi disponibile numai in mediul online in momentul in care softul va permite acest lucru.

Mediul online romanesc ne-a determinat sa deschidem si un magazin "OFFLINE" in Bucuresti, in centrul orasului , program de functionare 7 zile/7 zile.

NARMAN-BOUTIQUE este locul in care clientii pot avea contact direct cu produsele , isi pot verifica masurile la croiala "Narman" si pot obtine cele mai bune sfaturi de la stilistii nostrii.

Este un magazin de lux, monobrand (Narman) , pe una din cele mai importante artere ale Bucurestiului-B-dul GH. Magheru (MAGHERU ONE), nu departe de hotel Intercontinental).

Este dedicat clientilor, cu varsta cuprinsa intre 18-50 ani fiind strict specializat in comercializarea de vestimentatie formalwear,black tie meeting, party, business cocktail, etc. Costumul de baza este tuxedo si in general costumul negru de calitate deosebita intr-un design modern.  

NARMAN-CERIMONIA  se caracterizeaza prin design-ul deosebit de modern al vestimentatiei pentru nunta si evenimente speciale.

Linia aproape avangardista a costumului, tesaturile din fibra naturala cu finete superioara tratate pentru a avea un aspect putin lucios spre foarte lucios constituie caracteristica brand-ului NARMAN-CERIMONIA UOMO.

Serviciile oferite de NARMAN sunt:

- stilist pentru consilierea clientilor in alegerea vestimentatiei potrivite (avind in vedere ca majoritatea clientilor sint tineri si nu au foarte multa experienta in alegerea celei mai potrivite tinute pentru cel mai important moment al vietii lor.) adresa de e-mail din contact

- consiliere si indrumare in efectuarea eventualelor retusuri absolut necesare in personalizarea costumului.

- livrarea la domiciliul clientului atit in Bucuresti cit si in afara orasului Bucuresti prin posta rapida.

- Plata in rate prin sistemul card avantaj.

- Plata cu orice tip de carte de credit incepind de la Visa, Master Card si American Express, etc.

- program flexibil , magazinul este deschis 7 zile din 7 de la ora 9,00-21,00 sau la cererea clientilor din afara Bucurestiului in sezonul de nunta , non-stop.

- Promotii permanente anuntate prin e-mail direct clientilor sau la nivel de POS.

- prezentari de moda la sediul firmelor.

Narman Office for Europe
Contact person: dr. ec. Elena Bicsok
Tel/Fax: +4021.316.67.30
Mobile: +40788.438.130/ +40784.276.522
Email: narmanstore@gmail.com 

Narman Office for Africa
Contact person: ec. Stanislass Kutolbena
Tel: +22893288679
Email: stan_kutol@yahoo.fr