Bine ati venit pe NARMAN UOMO !


logo
ENG   |   RO   |   ESP      AUTENTIFICARE    CONTUL MEU
COSprogram

Contact


Telefon - 0784 112 236


0765 338 031


E-mail - narmanstore@gmail.com


Narman-Calea Victoriei


0765 338 031 | 0784 112 236


Please wait... loading
Please wait... loading

Pagina produs


Detalii produs

Tinuta black tie
COD costum :7352.
Compozitia: 80% lana+ 20% matase
Pretul afisat include: sacou+pantaloni.
Accesoriile nu sunt incluse in pret!


Designerii Narman doresc sa evidentieze in sezonul nuntilor 2014 personalitatea puternică a bărbatului cosmopolit şi curajul său de a o afişa. Narman va prezinta un costum negru de ceremonie cu vesta,lavaliera din brocart si bijuterie din rodiu suflat cu argint filigranat, colecţie ce balansează īntre semnele clare ale rigurozităţii clasice şi afirmarea excentricităţii personale.

Mirele Narman este elegant, īncrezător şi cosmopolit, este un bărbat sofisticat, cu o mai mare atenţie asupra aspectului său fizic, asupra detaliilor şi a accesoriilor.

Linia costumelor şi a cămăşilor este cambrată, suplă, tinerească, foarte apropiată de corp, desenānd frumos torsul - foarte modernă, dar īn acelaşi timp lejeră la purtare datorita tesaturilor din lana si matase.

Ca noutate pentru acest sezon, vă propunem o nouă abordare a accesoriilor: īncepānd cu lavaliera punctata printr-o bijuterie chic si negrul sofisticat al tesaturii din brocart.

Vesta este accesoriul ce se menţine īn tendinţe.

Īn mare vogă sunt īn acest sezon ţesăturile brocart, bob de orez in culori clasice sau mai indraznete cu modele florale stilizate sau geometrice extrem de fine.

Modernitatea colecţiei de ceremonie vine din rafinamentul de a potrivi detaliile, avānd un puternic impact atāt din punct de vedere estetic, cāt şi prin prisma unicităţii.

Culorile alternează de la nuanţe deschise de bleumarin, crem, gri sau argintiu, pānă la clasicul negru.

Un costum realizat pe o paleta coloristică īnchisă innobilata de rafinamentul brocartului.

Chicul avangardist face parte integrantă din propria personalitate. Cu toate acestea, nu este o condiţie sine qua non a existenţei sale.

Pentru a fi modern, e nevoie de puţină originalitate. Costumul este obligatoriu, iar accesoriile sunt cele care conferă stilul original.

Chiar şi un singur accesoriu va fi de ajuns pentru a asigura unicitatea.


Pret produs: 2800 lei

Pret redus: 1800 lei


Cod produs: 7352


Masuri disponibile

44, 46, 48, 50, 52, 54, 56


cum se masoara        Comanda produs